Η εταιρία

Ηγετική θέση στην παραγωγή έτοιμου σκυροδέματος

ΜΠΕΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ

Η ΜΠΕΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ αποτελεί τη συνέχεια της ΑΛΦΑ ΜΠΕΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΑΕ που ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Παναγιωτάκη το 1983. Με έδρα το Αρκαλοχώρι Κρήτης, η Μπετόν Παναγιωτάκης, αποτελεί τη 2η γενιά παραγωγής σκυροδέματος με στόχο την ανάπτυξη και συνέχιση της δραστηριότητας της αρχικής βιομηχανίας παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος.

Η ΜΠΕΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ στα 35 και πλέον χρόνια παρουσίας, έχει καταφέρει να κατέχει ηγετική θέση στο έτοιμο σκυρόδεμα κι έχει αφήσει με μεγάλη επιτυχία το στίγμα της στην κατασκευή πολλών έργων (κτιριακά, οδοποιίας, ασφαλτικά) στο Νομό Ηρακλείου.

Alfa Beton Παναγιωτάκης

35 χρόνια εμπειρίας

Από το 1983, η ΜΠΕΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ, ως 2η γενιά παραγωγής απαρτίζεται από εξειδικευμένο έμπειρο τεχνικό προσωπικό που αναλαμβάνει όλα τα έργα με συνέπεια, αξιοπιστία και έμφαση στην ποιότητα.

Τεχνολογικός Εξοπλισμός

Μέσω των σύγχρονων μηχανηματων παραγωγής, η ΜΠΕΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ προσφέρει στη βιομηχανία των κατασκευών λύσεις για μεγαλύτερη ασφάλεια, άνεση και ποιότητα στο καθημερινό περιβάλλον.

Αξιοπιστία στην αγορά

Η τυποποίηση των εργασιών παραγωγής, η οργάνωση στη μεταφορά και στην παράδοση, καθιστά την ΜΠΕΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ την πλέον αξιόπιστη μονάδα παραγωγής σκυροδέματος στην αγορά

Εκσυχρονισμός και αναβάθμιση

Με την ίδρυση της ΜΠΕΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ, η εταιρεία συνέχισε την λειτουργία της διατηρώντας το υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό, ενώ παράλληλα ξεκίνησε τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού της μονάδος, με εγκατάσταση νέας υπερσύγχρονης μονάδας παράγωγης. Επίσης ανανεώθηκε του στόλος των οχημάτων της και η αναβάθμιση των συστημάτων παραγωγής και μηχανοργάνωσης.

Κάθε βήμα μας οδηγείται από τις εταιρικές μας αξίες με βασικούς άξονες το σεβασμό στην ιστορία και την εμπειρία μας, την αξιοπιστία, την άριστη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, την ασφάλεια στους χώρους εργασίας αλλά και τον σεβασμό προς το περιβάλλον.